Skip to Content
Tomorrowland maakt het thema en de volledige timetable voor het digitale festival bekend

Tomorrowland maakt het thema en de volledige timetable voor het digitale festival bekend

Tomorrowland - Around the World 2021 verwelkomt het Amicorum Spectaculum

Dinsdag 29 juni 2021 - Met nog minder dan 3 weken te gaan voor Tomorrowland mensen van over de hele wereld verwelkomt op het sprookjesachtige eiland Pāpiliōnem tijdens Tomorrowland - Around the World 2021, maakt het festival het thema en de volledige timetable voor het digitale festival bekend. De spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring heeft de eer om de ’s werelds spectaculairste groep van entertainers te mogen verwelkomen: het Amicorum Spectaculum – één van de meest mythische thema’s in de geschiedenis van Tomorrowland. Het digitale festival vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli en is aangepast aan alle tijdzones. Fans worden getrakteerd op een indrukwekkende line-up van meer dan 40 van ’s werelds meest vooraanstaande artiesten uit de elektronische muziek op 6 betoverende digitale podia – boordevol spectaculaire special effects en verbluffende technologieën in 3D-design en videoproductie.

Het vlindervormige digitale 3D-eiland van Tomorrowland - Around the World 2021 telt 6 spectaculaire en magische podia, speciaal gecreëerd en ontworpen door het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland. De People of Tomorrow krijgen dit jaar de kans om op ontdekking te gaan naar de mystieke horizonten van Pāpiliōnem en samen het spektakel van de vriendschap te vieren in het prachtige Amicorum Spectaculum-thema. Daar kunnen ze zich vol verwondering vergapen aan een internationale groep van ’s werelds beste entertainers, waaronder wonderbaarlijke circusartiesten, waarzeggers en nog veel meer fascinerende acts.

Festivalbezoekers zullen kunnen genieten van tal van unieke optredens van onder meer Afrojack, Alan Walker, Amelie Lens, Armin van Buuren, Charlotte de Witte, Kölsch, Lost Frequencies, Nicky Romero, Tale Of Us, Vintage Culture en vele anderen. Met een eclectische line-up die alle genres uit de elektronische muziek omvat – van trance tot hardstyle, van house tot techno en future bass – komen muziekfans over de hele wereld ongetwijfeld aan hun trekken. Festivalgangers zullen eenvoudig kunnen navigeren door alle verschillende podia op Pāpiliōnem met een PC, laptop, smartphone of tablet – je hebt geen speciale VR-bril nodig – en zo het volledige festivalterrein op een interactieve manier kunnen ontdekken met vrienden.

Festivalgangers worden uitgenodigd om dit unieke digitale festival samen met vrienden te beleven: jezelf verkleden in je beste festivaloutfit, tentjes of een groot scherm opzetten in je achtertuin, je geliefden uitnodigen voor een leuke barbecue met muziek en een geweldige festivalervaring, je terras versieren of gewoon een feestje bouwen in je woonkomer – dit weekend draait allemaal om het verenigen op een verantwoorde en veilige manier dankzij de kracht van muziek.

Tomorrowland - Around the World 2021

  • Vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli 2021
  • Vrijdag van 19u tot 1u, zaterdag van 18u tot 2u – aangepast aan alle tijdzones
  • Tickets zijn nu beschikbaar via tomorrowland.com: Festival Pass (€20.00), Festival Pass + On-Demand Pass (€25.00), Home Celebration Pass (€50.00)
  • Een On-Demand Pass geeft je de mogelijkheid om alle sets on-demand te herbeleven van zondag 18 juli tot zondag 1 augustus.  
  • Speciale pakketten zijn ook beschikbaar. Meer info hier.
  • De volledige line-up en timetable per podium kan je vinden op tomorrowland.com
  • Toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, eender waar ter wereld
  • Exclusief toegankelijk via tomorrowland.com
  • Info en updates: tomorrowland.com
Debby Wilmsen Press Coordinator & Spokeswoman, Tomorrowland
Jordy Van Overmeire PR Coordinator, Tomorrowland
Over Tomorrowland Around The World

Tomorrowland organiseert deze zomer een nieuwe editie van het digitale festival Tomorrowland Around the World! De allereerste digitale editie in 2020 mocht een groot succes worden genoemd en dit jaar brengt Tomorrowland de spectaculaire tweedaagse digitale muziekfestivalervaring terug op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli. Tomorrowland Around the World 2021 is aangepast aan alle tijdzones en trakteert fans op een indrukwekkende line-up met de grootste artiesten in elektronische muziek en ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects. 

Tomorrowland Around the World 2021
The Digital Festival
Vrijdag 16 juli en zaterdag 17 juli 2021
tomorrowland.com